info@anartfulproduction.be

Webmaster

Heeft je bedrijf al een website maar is de informatie ervan niet meer up-to-date? Dit kan anArtfulProduction oplossen. Op regelmatige basis kan de inhoud aangepast of toegevoegd worden. Een nieuw artikel, een andere foto, een adreswijziging... anArtfulProduction beheert je website exact zoals jij het wil. Dit kan in combinatie met sociale media en het versturen van nieuwsbrieven.

Heb je nog geen website? anArtfulProduction bouwt in no-time een aantrekkelijke en betaalbare website zodat jouw zaak mee is in het digitale tijdperk. Kies voor een snelle en professionele aanpak en dit aan een betaalbare prijs. anArtfulProduction kan éénmalig een website voor jou voorzien waarna u zelf de website beheert. Of na realisatie van de website onderhoudt anArtfulProduction als webmaster jouw website. Je bespaart tijd en kan je volledig concentreren op de zaak. Aarzel niet en laat jouw website door anArtfulProduction aanpassen. 

Meer informatie voor het ontwikkelen van een website?

Webmasterpakket/

Als je anArtfulProduction wil inzetten als webmaster wordt op voorhand een webmasterpakket met x-aantal uren opgesteld. Er zijn verschillende formules mogelijk. Dit is te bekijken per case.

Servicepakket/

Als jouw website al ontwikkeld is door anArtfulProduction, is het mogelijk na lancering om een 'onderhoudspakket' in te plannen, al dan niet met een webmasterpakket inclusief. Dit wordt ten stelligste aangeraden om ervoor te zorgen dat de website steeds up-to-date is en zo vermijd je hackingrisico's. Als u geen jaarlijks pakket wenst, gelden de gewone uurtarieven. 

In een jaarlijks basic servicepakket zit het volgende:

  • Updaten van CMS-systeem (bijvoorbeeld Joomla). Geschat 2x per jaar. 
  • Updaten van de gebruikte modules/plugins/componenten. Geschat 5x per jaar.
  • Deze updates worden eerst lokaal uitgerold en vervolgens op de actuele website. 
  • Doordat dit lokaal wordt uitgevoerd heb je steeds een up-to-date back-up van je website. 

Een extented servicepakket+ is mogelijk en voorziet: 

  • Updaten van CMS-systeem(bijvoorbeeld Joomla). Geschat 2x per jaar.
  • Updaten van de gebruikte modules/plugins/componenten. Geschat 5x per jaar.
  • Deze updates worden eerst lokaal uitgerold en vervolgens op de actuele website. 
  • Doordat dit lokaal wordt uitgevoerd heb je steeds een up-to-date back-up van je website. 
  • Webmasterpakket: Een vooraf afgesproken aantal uren voor tekstuele wijzigingen aan een voordeliger uurtarief. Het aantal uren ligt vast op jaarbasis en wordt automatisch gefactureerd ongeacht het verbruik ervan.