info@anartfulproduction.be

Newsletter

Wil je graag een nieuwsbrief uitsturen maar ontbreekt het je aan tijd of schrijfvaardigheid? Ook hiervoor biedt anArtfulProduction haar diensten aan. Eénmaal per maand (of per week) wordt er een nieuwsbrief opgesteld op basis van het door u aangeleverd materiaal. De nieuwsbrief krijgt een stijlvol design en een commercieel aantrekkelijke inhoud. Achteraf evalueren we samen hoe je deze manier van communiceren best inzet voor een optimaal rendement. 

Het verzenden van nieuwsbrieven kan gaan via jouw eigen systeem/CMS (bijvoorbeeld binnen Wordpress, Joomla of Drupal) of kan onafhankelijk via "e-mailopties" zoals het gekende Mailchimp.

 

Sociale media

Op het internet mag jouw bedrijf niet meer ontbreken. anArtfulProduction waarborgt je aanwezigheid in de sociale media. Het updaten van de Facebook-fanpagina, een evenement organiseren en verspreiden op het wereldwijde web of het claimen van 'your business' op GoogleMaps... Het zijn maar enkele voorbeelden van wat kan. Samen bekijken we wat er mogelijk is om maximaal succes te garanderen.